Leht: traagilise tulistamise Tartus võis tingida armukadedus

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest. Foto: Politsei

Õhtulehe andmetel võis üleeile õhtul Tartus toimunud traagilise tulistamise, kus mees lasi oletatavasti esmalt maha naise ja seejärel iseenda, tingida armukadedus.

Neljapäeval kell 22.24 leidis mööduja Tartus Raatuse kaubamaja ees parklas seisvast sõiduautost Lexus 24-astase naise ja 31-aastase mehe kuulihaavadega surnukeha.

End tapetud mehe sõbraks väitnud Delfi kommentaatori teada kavatsenud naine mehe maha jätta, seega võib mõrv-enesetapu põhjusena oletada pimedat armukadedust, kirjutab Õhtuleht.

Kanal 2 andmetel oli naise nimi Ere ja ta oli pärit Antsla kandist. Telekanali andmetel võis Ere elukaaslane roima ja enesetapu toime panna purjuspäi – joobnuna käitunud ta teinekord ettearvamatult. Tülitsenud olevat Ere mehega varemgi.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles