Ülikooli astudes tehtud valik osutus kõige õigemaks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm aastat tagasi astus Kaupo Kütt (pildil) kehakultuuriteaduskonda kehalist kasvatust ja sporti õppima.
Kolm aastat tagasi astus Kaupo Kütt (pildil) kehakultuuriteaduskonda kehalist kasvatust ja sporti õppima. Foto: Kristjan Teedema

Kolm aastat tagasi astus Kaupo Kütt (pildil) kehakultuuriteaduskonda kehalist kasvatust ja sporti õppima. Ülikooliaastate jooksul ei tekkinud tal korrakski mõtet, et oleks võinud valida midagi muud: eriala oli täpselt see, mida ta ootas ja tahtis.

Kütt rääkis, et nüüd saab temast treener või õpetaja ning kaalumisel on juba kolm tööpakkumist. Millise neist ta valib, sõltub suuresti asukohast. «Tallinna lähedale ei tahaks minna, võiks edasi õppida ja siis oleks hea, kui saaks töötada Tartu lähedal,» rääkis Kütt. Ka magistriõppes on tal plaan samale alale jääda.

Eilne kehakultuuriteaduskonna bakalaureuse- ja magistriastme aktus oli Tartu ülikooli selle hooaja esimene ja eile ainuke.

Tänasest näeb lõpetajaid ja õnnitlejaid ülikooli peahoone ees aga juba kogu päeva, esimene umbes poolteist tundi kestev aktus algab kell 11, siis kohe kell 13 ja 15. Reedeni on kõik päevad sarnased ja pärast pühi on viimased aktused 26. ja 27. juunil. Viimasena saavad oma diplomi kätte matemaatika-informaatikateaduskonna lõpetajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles