Mitmel pool linnas näeb võrkpalli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavolle pallid.
Rannavolle pallid. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Sel nädalavahetusel peetakse Tartus rannavõrkpalli karikasarja avaetappi. Mänge näeb Raekoja platsil ja ka mujal linnas. Võistlema pääseb 20 mees- ja 13 naispaari.

Korraldajate teatel peetakse naiste turniir maaülikooli spordihoone liivaväljakutel. Meeste turniiri peetakse aga Pepleri tänaval. Nagu viimastel aastatel tavaks saanud, rajatakse Tartu raeplatsile turniiri jaoks ajutine liivaväljak.

Meeste turniirile on registreerunud ka kaks Eesti saalivõrkpalli koondislast. Diagonaalründaja Oliver Venno tuleb liivale koos Martin Ruuliga ning libero Rait Rikbergi paarimeheks on kunagine klubikaaslane Ragnar Pähn.

Mullust esikohta lähevad kaitsma Karl Jaani ja Rain Raud, kelle teekonda pjedestaali kõrgeimale astmele tahavad kindlasti nurjata mulluse sarja kokkuvõttes teise koha saavutanud Argo Arak ja Kaarel Kais.

Kvalifikatsioonivõistlus algab laupäeval kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles