Popkooripeo korraldajad avalikustasid esimese remiksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavusel Popkooripeol tuleb esitamisele ka neli tuntud eesti laulu täiesti uues kuues ja tantsusaatega. Esimene DJ-remiks on Popkooripeo kodulehe ja Youtube’i vahendusel nüüd kuulatavaks tehtud, see on «Aeg ei peatu» Uku Suviste esituses. Igal nädalal lisandub uus remiks.

Mikk Targo sõnul kaasneb Popkooripeo tegemistega hasart ja soov proovida uusi ideid. Tänavuseks uuenduseks on remiksid ja äge tantsuosa. Nii DJ Ahto Kalda kui ka Shaté tantsukooli juht Krõõt Kiviste võtsid väljakutse vastu.

«Mul on väga hea meel, et remiksimise toel saab noorem generatsioon kogeda, kui lahedat muusikat on Eestis läbi aegade kirjutatud,» märkis Targo.

Krõõt Kiviste kujutab ette, et laulu «Aeg ei peatu» töötlus on tuhandete lauljate esituses võimas. «Kui nüüd lisada sellele veel mitmete sadade tantsijate energia, ületab tulemus kindlasti kõik ootused,» sõnas ta.

Triin Tamm lubas teha laulule «Aeg ei peatu» kõigile võimetekohase koreograafia. Tantsijad juba harjutavad.

Tänavune Popkooripidu on kuu aja pärast, 12. juulil kell 19 Tartu laululaval. Peo repertuaaris on valik parimaid laule Eesti estraadi-, pop- ja rokkmuusika varasalvest.

Peol astub üles laulukaaretäis lauljaid kooridest üle kogu Eesti, dirigeerivad meie armastatud koorijuhid, mängib Estonian Dream Big Band. Solistideks on Nele-Liis Vaiksoo, Marju Länik, Toomas Lunge, Boris Lehtlaan, Sofia Rubina, Uku Suviste, Sandra Nurmsalu, Hannes Kaljujärv, Madis Arro, Getter Jaani ning Karl-Erik Taukar. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles