Tamme staadioni tribüünihoone sai nurgakivi

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme staadioni tribüünihoonele nurgakivi panek.
Tamme staadioni tribüünihoonele nurgakivi panek. Foto: Andres Ehrenpreis

Tamme staadioni uue tribüünihoone projektis on koos ratsionaalsus, ajaloo hõng ning loominguline lennukus, kiitis esmaspäeval tribüünihoone nurgakivi panekul arhitekt Andres Siimu tehtut Nordecon Ehituse juhatuse esimees Priit Jaagant (pildil keskel), kelle firma peab Siimu projekti teoks tegema 2011. aasta kevadeks.


Lisaks Jaagantile haarasid tunaeile Tamme staadioni ehitusaugus kellu olümpiavõitja Gerd Kanter (pildil paremalt), Tartu linnapea Urmas Kruuse, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse arenduskonsultant Rainer Aavik ning linnavolikogu arengu- ja planeerimiskomisjoni esimees Veljo Ipits.

Nurgakivi panekule järgnes MM-palavikune penaltilöömine. Gerd Kanter saatis jalgpalliklubi Tammeka väravavahi Mait Toomi selja taha võrku ühe palli kolmest. Linnapea Urmas Kruuse tõrjus volikogu esimehe Aadu Musta löögi, kuid Mustale omakorda ei halastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles