Kalmistul eakalt daamilt koti näpanud mees põgenes hauakaevajate eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauluse kalmistu.
Pauluse kalmistu. Foto: Margus Ansu

Tartus Pauluse kalmistul rebis esmaspäeva pärastlõunal noorem heledat särki kandnud meesterahvas 85-aastaselt proualt käekoti ning pistis sellega jooksu. Juhtunut pealt näinud hauakaevajad püüdsid pätti kinni püüda, kuid see jõudis üle aia hüpata ja kadus.

Lõuna prefektuur kinnitas, et daam jäi Tartus Võru tänaval asuval kalmistul ilma kotis asunud isiklikest esemetest, sularahast ning dokumentidest. Kahtlusalune jooksis sündmuskohalt Aardla tänava suunas.

Sündmuskohale saabunud politseipatrullid ümbrusest kirjeldustele vastavat isikut ei leidnud. Juhtunu uurimine aga jätkub, lubas politsei.

Kuigi rahvasuus levib kuuldusi, nagu oleks Pauluse kalmistul sarnaseid juhtumeid esinenud teisigi, politseile neist teada antud ei ole. Politsei tuletab meelde, et varguse või röövi ohvriks sattudes tuleks viivitamatult politseisse helistada, jätta meelde ründaja tundemärgid ning fikseerida kuhu kurikael põgenes. Mida detailsem kirjeldus ja mida kiiremini politsei saab infot, seda suurem tõenäosus on isik kiiresti tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles