Nõo sulgpallurid tulid Leedus hõbedale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Helina Rüütel, Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran. Neist viimane jäi põhikooli eksamisessiooni tõttu Leedu turniirilt kõrvale.
Pildil on Helina Rüütel, Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran. Neist viimane jäi põhikooli eksamisessiooni tõttu Leedu turniirilt kõrvale. Foto: Kalev Zimmermann

Möödunud nädalalõpul Leedus peetud Euroopa karikasarja kuuluval Yonex Lithuanien International sulgpalliturniiril võitsid Nõo sulgpalliklubi neiud paarismängus teise koha.

Eestit esindasid sellel turniiril Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Kuuba tegi oma seni parima etteaste täiskasvanute klassis, võites veerandfinaalis turniiri esimese paigutusega ja maailma edetabelis (BWF) 121. kohal asuvat tšehhitari Lucie Cerna’t geimidega 21:15 ja 21:18.

Poolfinaalis tuli kindel kaotus valgevenelannalt Alesia Zaitsevalt (BWF 167. asetus). Pärast seda võistlust peaks seni maailma edetabelis 381. kohal paiknenud Kristin Kuuba oma üksikmängureitingut tuntavalt parandama, rääkis tüdrukute treener Märt Mäerand.

Paarismängus koos Helina Rüütliga asub Kuuba praegu maailma reitingutabelis 222. kohal. Sel turniiril jõuti ladusa poolfinaalmänguga poolataride üle finaali, kus kaotati aga venelannadele geimidega 19:21 ja 19:21. Tulemuseks teine koht.

Nõo sulgpallureid ootab nüüd ees kolmenädalane treeningperiood ning 1. - 14. juulini ollakse Leedus Visaginases laagris, kus neid juhendab Leedu koondise peatreener Juozas Spelveris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles