Täna õhtul algab Riia ristmiku asfaltimine

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu-Riia ristmik Tartus.
Turu-Riia ristmik Tartus. Foto: Margus Ansu

Kui möödunud nädalal freesis AS Lemminkäinen Tartus Riia-Turu ristmikul üles pealmise kulunud asfaldikihi, siis täna asub teefirma laotama selle asemel uut siledat asfalti. Seoses sellega on oodata aga liikluspiiranguid Tartu ühel kesksel ristmikul.

Tartu linnavalitsuse teatel algab asfaltimine esmaspäeva õhtul kell 19 ja lõppevad hommikul kell 6. Tööd peaks valmis saama 12. juuni varahommikul.

Liiklust korraldavad reguleerijad ning sõidukid suunatakse ajutiselt vastassuunavööndisse. Riia-Turu ristmiku ületamisel võib esineda seisakuid ning õhtused linnaliinibussid peatuvad ajutiselt tähistatud peatustes.

Täna alates kella 21st asuvad Hansakeskuse ja Kesklinna peatused Riia tänaval enne Kalevi tänava ristmikku. 10. juunil alates kella 21st asuvad Kaubamaja peatused Riia tänaval Ülikooli tänava ristmikust ülespoole.

Autojuhtidel palutakse tööde ajal ristmikul liiklemist võimalusel vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles