Noortetuuri rattavõistlus häirib Tartumaal liiklust

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur. Pilt on illustreeriv.
Jalgrattur. Pilt on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Tartu rattatuuri algusega on täna õhtul häiritud liiklus mitmetel Tartumaa teedel.

Seoses Tartu Noortetuuriga on alates kella 18.00-19.15 häiritud liiklus Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel (kilomeetritel 119,8-129,5), Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel (kilomeetritel 0,0-5,6) ja Kärkna-Korbatu maanteel (kilomeetritel 0,0-7,1). Võistluse start on Kõrvekülas kell 18.

Täna kella 10:00-14:00 on remonttöödeks liiklusele suletud Rapla maakonnas Seli-Angerja maantee kilomeetril 1,04 asuv Seli sild. Ümbersõit Prillimäe kaudu.

Liiklusele suletakse ka Harju maakonnas  Võsu-Kotka tee kilomeetril 11,6 asuv Kotka sild. Ümbersõit Kasispea kaudu. Sild jääb suletuks orienteeruvalt 31.juulini.

Teekatte remonttööde tõttu on täna ja homme piiratud kiirust kuni 30 km/h Järva maakonnas Oisu-Kärevere-Taikse maanteel Mardihansul (km 8,6-8,9) ja Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maantee teisel kilomeetril.

Tee geoloogilisi uuringuid tehakse kella 09:00-15:00 Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Jüril (km 12-15). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Pindamistöödega alustatakse Harju maakonnas Raeküla teel (km 0,9-3,1), Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Aasu-Arkna lõigul (km 90,0-95,0) ja Põlva-Saverna maanteel  Ihamaru-Hatiku vahelisel maanteelõigul. Kiirusepiiranguks on 30 km/h.

Teekatte märgistustöid tehakse Tartu maakonnas Aovere-Kallaste-Omedu, Aovere-Luunja jaTartu-Räpina-Värska maanteel. Kiirust ei piirata, kuid ettevaatust aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödasõidul.

Alates homsest kuni augustikuu lõpuni suletakse liiklusele Pärnu maakonnas Rõusa-Käru maantee 5.kilomeetril asuv remondisolev Klaasivabriku sild. Ümbersõit on korraldatud Eidapere-Lokuta kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles