Piirilt tabati mitu varastatud autot

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Võrumaa majandust põhineb piirikaubandusel. Pildil Luhamaa piiripunkt Võrumaal.
Osa Võrumaa majandust põhineb piirikaubandusel. Pildil Luhamaa piiripunkt Võrumaal. Foto: Lauri Kulpsoo

Piirivalvurid tabasid möödunud reedel ja laupäeval Luhamaa piiripunktis mitu varastatud autot.

Reede varahommikul kella 4.30 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eestist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Audi 80, mille dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduki VIN-kood on manipuleerimistunnustega. Audi 80 paigutati edasiste menetlustoimingute ajaks piiripunkti arestiplatsile.  

Samal päeval kella 21.20 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti  piirikontrolli sinist värvi sõiduauto Mercedes-Benz, mille dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduk on Saksamaal tagaotsitav. Piirivalvurid koostasid sõiduki kinnipidamisprotokolli ning asjaolude selgitamiseni paigutati sõiduauto Luhamaa maanteepiiripunkti arestiplatsile.

Laupäeva varahommikul kella 4 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eestist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Mercedes-Benz, mille dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduki VIN-kood on manipuleerimistunnustega. Täiendaval kontrollimisel ilmnes, et sõiduki originaal tehasetähis oli asendatud ning muudetud. Mercedes-Benz paigutati edasiste menetlustoimingute ajaks piiripunkti arestiplatsile.

Laupäeva õhtul kella 21 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eestist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Volkswagen Passat, mille dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduki VIN-kood on manipuleerimistunnustega. Volkswagen Passat paigutati edasiste menetlustoimingute ajaks piiripunkti arestiplatsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles