Mehed nabisid naiselt koti võtnud varga kinni

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei käerauad.
Politsei käerauad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Leidub veel julgeid mehi, kes ei pelga pättidele vastu astuda ning parandada seeläbi nii endi kui ka kõigi teiste turvalisust. Kaks Tartu meest ei jäänud ükskõikseks kui märkasid vargust ning asusid kurikaela jälitama.

Vargus leidis aset 28. mai õhtul Tartus Sõpruse puiesteel, vahendas Lõuna prefektuur. Maja ees varastas üks mees 60-aastaselt naiselt koti, milles olid erinevad esemed ja sularaha.

Naine oli parasjagu koti maha toetanud, kui tundmatu mees sellest kinni haaras ja koos kotiga läheduses asuvate garaažide suunas põgenes. Naise hüüete peale tulid tema juurde kaks läheduses olnud meest, kes jooksid põgenikule garaažide vahele järele ning avastasid sealt peagi ka end ära peitnud võimaliku kotivarga.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull pidas varguses kahtlustatavana kinni 22-aastase Viljari. Ühtlasi leidis patrull üles varastatud koti, mille mees oli põgenemisel ära peitnud. Esialgsel vaatlusel olid kotis kõik esemed alles ja see tagastati omanikule.

Politsei tänab 25-aastast Steni ja 31-aastast Armot, kes ei jäänud juhtunu suhtes ükskõikseks, vaid näitasid üles otsustuskindlust inimese aitamisel ja kodanikujulgust kurjategija tabamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles