Jäähokihooaeg saab nädalalõpul joone alla

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähokimäng Lõunakeskuse jääl.
Jäähokimäng Lõunakeskuse jääl. Foto: Erakogu

Hiljuti lõppenud Tartu linna meistrivõistlustel jäähokis osales kokku 10 harrastajate võistkonda. See annab aimu ala populaarsusest ning tegemisindu ka korraldajaile, teatas Teatas hokikool «Kajakas».

Põnevaid heitlusi sai näha esimese liiga mängudes, kus esikolmikusse jõudsid Kajakas-Junior, Dünamo ja kolmandana Condor. Parimate mängijatena paistsid silma Olev kork (Kajakas-Junior), Ruslan Blinnikov (Dünamo), Igor Leontjev (Condor), Hannes Pagi (Olivia Oilers).

Teises liigas tulid võitjateks Jäämurdjad ja nendele järgnesid uusim võistkond, Lõvid, ja kolmandad HK Uudeküla. Mängijatest tõusid esile Vahur Mahla (Jäämurdjad), Anton Kaaleste (Lõvid), Toorion Ojaperv (HK Uudeküla), Matheus Järvare (Rock).

Uusi hokielamusi pakub ees ootav nädalavahetus. Lõunakeskuses peetakse 31. mail turniiri Challenge Cup, kus omavahel ristavad kepid Tartu segavõistkonnad. hokisõbrad, harrastajad, rohkemharrastajad ja mängijad.

Kell 12 saab näha kohtumist võistkondade Kajakas-Junior ja Jäämurdjad vahel. Tund hiljem mängivad Kalev-Välk ja Jäämurdjad ning siis omavahel ka Kalev-Välk ja Kajakas-Junior.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles