Heategevus­kontsert toetab pereta noori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Viktor Burkivski

Tartu Tamme Lionsi klubi korraldab juba viieteistkümnendat aastat järjest heategevuskontserdi «... kus on kodukoht ...», mis on mõeldud pere ja kodu toetuse kaotanud laste abistamiseks.

Sel aastal toimub see 29. mail kell 19 Tartu Peetri kirikus, kus esinevad juubilarist vanameister Ivo Linna ning end paljude lemmikuks laulnud Ott Lepland.

Kontserdi tulu läheb Tartu kristlikule noortekodule. Varasematel aastatel kogutud raha eest on noortekodu kasvandikud käinud ekskursioonidel, samuti on korraldatud spordipäevi, remonditud noorte eluaset Era tänavas ning muretsetud õppevahendeid, muusikariistu, tehnikat ja mööblit.

Eesti Lionsi liikumise 25. sünnipäeva aastal toimuva kontserdi patroon on Arnold Rüütel. Varem on heategevuskontserdil üles astunud paljud Eesti tippmuusikud, teiste seas Silvi Vrait, Tõnis Mägi, Uno Loop, Gerli Padar, Birgit Õigemeel, Liisi Koikson, Lembit Saarsalu.

Heategevuskontsert

• 29. mai kell 19 Tartus Peetri kirikus.

• Üles astuvad Ivo Linna ja Ott Lepland.

• Tulu läheb Tartu kristliku noortekodu toetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles