Rulluisusõbrad stardivad tuttavas kohas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulluisud
Rulluisud Foto: metro.co.uk.

Järjekordne Friday Night Skate sõidetakse täna õhtul Tartu tänavatel. Aura juurde starti ootavad korraldajad huvilisi kell kaheksa.


Ringi pikkus alla 20 kilomeetri ning sõit hakkab kulgema kindlasti rulluisutamiseks sobivatel teedel, kinnitas ürituse korraldaja Olga Gapajeva Tartu kultuuriakna vahendusel.

Sõidutempo valitakse vastavalt osalejate võimetele, vajadusel tehakse peatusi. Sõit kestab orienteeruvalt kaks-kolm tundi.

Paljude linnade eeskujul on ka Tartus pead tõstmas rulluisusõprade kogunemised. Rohkem taustainfot ürituste kohta saab Tallinna FNSi kodulehelt http://www.skate.ee.

Kohale tasub tulla kõigil rulluisutajatel olenemata sõidustiilist, tasemest ja oskusest. Kasuks tuleks oskus pidurdada ja pöörata, lisas Gapajeva. Osavamad sõitjad oskavad vajadusel nõu ja jõuga aidata. Start ja finiš on samas kohas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles