Arstitudengid valisid parimad õppejõud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli arstiteaduse üliõpilased korraldasid mitmesaja tudengi seas küsitluse ning valisid tänavu kliinikumi parimaks arst-õppejõuks Sulev Haldre ja parimaks hambaarst-õppejõuks Anne-Ly Ehli.

Arstiteaduskonna üliõpilaskogu esindaja Lille Kurvits ütles, et arstiteaduse õppekava viiendal kursusel antav aine neuroloogia ja neurokirurgia tõuseb teiste kliiniliste erialade seast esile patsiendi äärmiselt süsteemse uurimise käsitlusega. «Sulev Haldre suudab üliõpilasi loogiliselt arutlema panna, tema seminarid ergutavad mõttetegevust,» vahendas Kurvits üliõpilaste hinnanguid. Haldre jagab üliõpilastega oma materjale ja täiendab haiguse kirjeldust videotega, mida üliõpilased muidu ei näeks. Lisaks on ta residentide hinnatud juhendaja, võimekas klinitsist ja viljakas teadusartiklite publitseerija.

Õppejõu Anne-Ly Elhi teeb Kurvitsa sõnul väljapaistvaks asjaolu, et ta loob praktikumides oma abivalmi suhtumisega sõbraliku ja töise õhkkonna. «Ta on suurepärane õppejõud, kes väärib tunnustust ja on teistele tõeliseks eeskujuks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles