Spordipäev lõppes tordiga

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäev 2014.
Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäev 2014. Foto: Kristjan Teedema

Suurel lasteaedade spordipäeval ei panda kunagi paika paremusjärjestust, aga torti söövad lõpus kõik, ning see ongi ju tegelikult see, mis loeb.

Täna peeti Tartu Kalevi korraldatud mudilaste spordipäeva juba 17. korda ning kaasa lõi seal umbes 800 Tartu linna ja maakonna lasteaedade last. Sipsiku lasteaia õpetaja Selena Pihlapsoo ütles, et nemad võtsid kaasa 20 last, kõik koolieelikud.

Enne võistlusele tulekut tehti Sipsikus natuke eritrenni ka, sest ülesanded olid tänavu senistest pisut erinevad. Näiteks katsetati võistlusel esimest korda tõkkejooksuga – küll ülimadalate takistustega – ning õpetaja arvas, et seda ja ka kiirjooksu võiks natuke enne harjutada.

Korraldusmeeskonna liige Kaire Nurja kinnitas aga, et takistused olid lastele jõukohased ka eritrennita.

Uusi võistlusi tehti tänavu selle pärast, et esimest korda aitas korraldamises kaasa Eesti kergejõustikuliit ja võistluse panid nende lasteprogrammi alusel kokku Tartu oma lasteaiaõpetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles