Noor naine tegi Tartumaal mootorrattaga raske avarii

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorrattur. Foto on illustratiivne.
Mootorrattur. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Jõhvi Tartu-Valga maanteel Tõravere bussipeatuse juures põrkasid pühapäeva õhtul kokku mootorratas Kawasaki ja sõiduauto Honda Accord.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi kinnitusel sai politsei väljakutse kell 19.45. Mootorratast juhtis 1988. aastal sündinud Pille-Riin, sõiduauto roolis oli 1990. aastal sündinud Tanel.

Kiirabi toimetas vigastada saanud mootorratturi haiglasse kontrolli. Sündmuse pealtnägijatel palub politsei helistada telefonil 730 8814 või 110, et teha kindlaks täpsemad asjaolud.

Samal teelõigul viibinute kinnitusel pidasid peipsiäärsed maakonnad Elvas laulupidu. Inimesi oli männilinnas palju ning pärast pidu asusid väga paljud teele Tartu suunas.

Õnnetus juhtus, kui mootorratturid asusid mööduma autodekolonnist. Pealtnägijate kinnitusel tegi üks mootorrattur pärast kokkupõrget autoga hirmutava õhulennu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles