Uus Rõngu vallavanem tuleb Virumaalt

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pramann.
Priit Pramann. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rõngu vallavolikogu valis uueks vallavanemaks endise Vihula vallavanema, reformierakondlase Priit Pramanni.

36-aastane Pramann juhtis Vihula valda 2005. aasta sügisest 2009. aasta kevadeni, töötades seejärel turvafirma K Grupp Virumaa piirkonna juhina. Enne Vihulasse siirdumist oli ta poolteist aastat Kuressaare abilinnapea.

Tallinna Pedagoogilise Seminari noorsootöö eriala lõpetanud Pramanni esimene töökoht pärast kõrgkooli oli Nõmme noortemajas. Lisaks on ta olnud tudengina ametis Tallinna linnavalitsuses ning enne Kuressaarde minekut kinnisvarafirmas Minu Vara. Vastne Rõngu vallavanem on vabaabielus ning 15-aastase tütre isa.

Oma suurima kordaminekuna Vihulas nimetas Pramann valla väljatoomist suurtest võlgadest. Rõngus tuleb tal hakata seisma Rõngu koolimaja võimalikult kiire valmimise eest.

«Ilmselgelt on see esimene ja peamine ülesanne, et septembriks saaks lapsed kooli,» nentis Pramann.

Priit Pramann polnud Rõngu vallavolikogu esimene eelistus 41 vallavanemakandidaadi seas. Esimesel hääletusel jagunes volinike toetus võrdselt hoopis endise Otepää vallavanema Aivar Pärli ning Võru Soojuse endise juhi Martin Kikase vahel.

Rõngu vallavolikogu esimehe Sulev Kuusi sõnul oli näha, et ei Pärli ega Kikase toetajad ole valmis oma eelistust muutma, mistõttu ei jäänudki üle muud, kui tuua mängu kompromisskandidaat.

Priit Pramanni esimene tööpäev Rõngu vallavanemana on 28. juunil. Pramann kinnitas, et praegu ta Rõngu kolida ei kavatse, vaid peatub nädala sees üürikorteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles