Jõgeva maanteel algas tanklaehitus

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Tartu-Jõgeva-Aravete maantee algusesse jääval Aruküla teel algas sel nädalal Premium 7 tanklaketi uue bensiinijaama ehitus, mis peaks valmis saama septembriks.

Ehitatav bensiinijaam rajatakse 2500 ruutmeetri suurusele krundile, mille ostis tanklaketi omanikfirma Sevenoil EST tütarettevõte Toomemaa 2012. aasta detsembris.

Toomemaa volitatud esindaja Paavo Soodla sõnul tuleb bensiinijaama ka kiirsööki pakkuv kauplusehoone.

Septembriks valmis

Ehituse peatöövõtja on Rand ja Tuulberg ning esialgse plaani järgi peaks uus bensiinijaam valmis saama 1. septembriks.

Kuigi tanklaehitus tähendab Vahi aleviku elamurajooni viiva Astelpaju tänava osalist ümberehitust, ei hakka see Soodla kinnitusel häirima suvel kohalike elanike liiklemist.

Uus bensiinijaam on Premium 7-le viies tankla Tartus. «Loodame, et uus koht on perspektiivikas,» ütles Soodla. Üle Eesti teenindab firma Premium 7 kaubamärgi all kliente 29 tanklas.

Maatüki tanklafirmale müünud Piibeleht Arenduse juhataja Madis Soodla sõnul käivad endiselt otsingud ka bensiinijaama kõrval olevale 1,3-hektarisele kaubanduskeskuse krundile ostja leidmiseks.

«Oleme pakkunud seda nii ehituspoodidele kui toidupoekettidele, aga praegu öeldakse, et ei paku huvi, kuna ostjaskonda on ümberringi vähe. Isiklikult näeks ma paremini, et sinna teeks kaupluse mõni tubli ehituspoeketi omanik. See Tartu ots on ju täiesti ilma ehituspoeta. Kasvõi pakikese kruvide järele tuleb sõita teisele poole linna,» rääkis Soodla.

Plaanis on ringristmik

Tartu linn kavandab Aruküla teele ka suure ringristmiku ehitust, kuid Soodla sõnul sõltub selle rajamine samuti kaubanduskeskuse tulekust.

«Ringristmiku ehitamine on senikauaks seisma pandud, kuni seal läheb mõne suurema kaubanduskeskuse ehituseks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles