Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

BMXi ratturid võistlesid Lätis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
BMX-ratturid Tähtvere sisehallis.
BMX-ratturid Tähtvere sisehallis. Foto: Kristjan Teedema

Läti BMXi meistrivõistlustel olid kohal ka Eesti krossisõitjad. Läti on sel alal maailmaklassis, seda hinnatavam on Eesti poiste-tüdrukute edu nii mõneski vanuseklassis. 

Kohal oli rekordarv osavõtjaid, 286. Eesti krossisõitjaid esindasid Tartu Velo ratturid ja Graig Milan Meriloo Tallinnast. Kõige nooremate tüdrukute hulgas sai Miina Ojasild finaalis neljanda koha ning oli sellel kohal ka kokkuvõttes. 

B8 vanuseklassis osalenud Tõnis Mugra sai 13. koha. Üllatas Graig Milan Meriloo, kes saavutas B10 vanuseklassi poiste seas teise koha. Läti tasemel esikolmikusse sõitmine on väga suur kordaminek. Kindlasti aitas sellele kaasa, et poiss harjutas sel kevadel Euroopas. 

Kordaminekuks saab lugeda ka Mihkel Tiksi 5. kohta poiste B13 vanuseklassis. Vanemates vanuseklassides on eduks juba A-finaali jõudmine, Ardo Oksal see sel võistlusel ei õnnestunud, oma sisu näitas ta aga B-finaali võiduga: kokkuvõttes 9. koht.

Märksõnad

Tagasi üles