Saksa ratsakoolis selguvad Tartu meistrid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas läheb laupäeval tartu meistritiitlit püüdma Liivimaa ratsaklubi liige Inge Parv.
Teiste seas läheb laupäeval tartu meistritiitlit püüdma Liivimaa ratsaklubi liige Inge Parv. Foto: Anna-Liisa Pääsukene

Liivimaa ratsaklubi suvise ratsutamise takistussõidu kolmas karikasari alustab osalejaterekordiga. Laupäeval peetavatele võistlustele on registreeritud enam kui 130 starti.

Võistluse raames jagatakse muu hulgas Tartu linna meistrimedalid juunioride/noorte (kuni 21. a) ja seenioride vanuseklassis, teatas korraldaja Siret Saks. Võistluspäev algab kell 10 parkuuriga kõrgusel 80 cm, kus lisaks avatud arvestusele on eraldi arvestus ka harrastajatele.

Järgneb parkuur kõrgusel 100 cm, kus sarnaselt esimese parkuuriga peetakse avatud ja harrastajate arvestus. Edasi jätkub päev juba takistussõiduga 110 cm, kus lisaks avatud ja harrastajate arvestusele jagatakse Tartu linna meistrimedalid juunioride/noorte takistussõidus.

Päeva lõpus saavad mõõtu võtta omavahel ning selgitada välja parimad Tartu linna takistussõitjad seeniorite vanuseklassi kuuluvad võistlejad, kes tiitli selgitamiseks peavad hüppama parkuuri kõrgusel 120 cm.

Suvise karikasarja etapid toimuvad on lisaks 10. maile kavas veel 12. juulil, 17. augustil ja finaal 6. septembril. Kõik etapid toimuvad Luunja vallas Sirgu külas asuvas Saksa ratsakoolis.

Lisaks sportlikule osale tuleb ka hobuasjade kirbuturg, kuhu on oodatud kõik kauplejad oma kaubaga.Eriti oodatud on riided, valjad, sadulad, suulised, tekid jmt.

Avatud on ka ratsakohvik ning publik on oodatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles