Kirjandusfestival avanes nooruslikus rütmis

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjandusfestivali Prima Vista avamisel täna Tartu ülikooli raamatukogu avasaalis kõlas muusikat Aapo Ilvese autorilaulust ja ansambli Def Räädu räpist kuni Silver Sepa naelapilli saatel esitatud lauluni.

Kõlas ka ehedat luulet, sest esinesid festivali tänavune matroon Kristiina Ehin, Jüri Kolk ja Silvia Urgas. Kõike seda kaunistasid Tähtvere tantsukeskuse noorte tantsunumbrid.

Kui Berk Vaheri lavastatud enam kui pooletunnine avakava sai läbi, järgnes avamine raamatukogu konverentsisaalis. Sinnagi jätkus muusikat, mida tegi Silver Sepp, ning Viljandi kultuuriakadeemia koreograafiatudengite Keity Pooki ja Kadri Sireli tantsunumber vana laulu «Oo, süüta noorus» saatel.

Üheteistkümnes Tartu kirjandusfestival Prima Vista toob oma üritused huviliste ette täna, homme ja laupäeval Tartus ning viib laupäeval ka Rakverre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles