Jetivõistlus paneb Anne kanalis vee keema

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jetivõistlused.
Jetivõistlused. Foto: Henn Soodla Pärnu Postimees

Annelinna spordimaja taga asuvas teises Anne kanalis peetakse laupäeval Eesti meistrivõistluste teine etapp jettide rajasõidus.


Spordiklubi Jetsport teatel selgitatakse paremusjärjestus välja koguni üheksas võistlusklassis. Igas klassis leiab aset kolm võidusõitu.

Treeningsõidud algavad kell 11, esimene võistlusstart kell 12 ning pealtvaatajatele on vaatemängu jälgimine tasuta.

Võistlus toob kaasa ka väiksemaid liikluspiiranguid. Nimelt on Eedeni põiktänaval piiratud kiirust ning üleval peatumist keelavad märgid. Parkida saab spordihoone ees ning võistlusi on kõige parem jälgida spordihoone taga, teatab klubi oma veebilehel.


Võistluse selgituseks: Ski klass on niinimetatud püstine jett, kus sõidetakse seisvas asendis. Runabout aga see jett, millel sõidetakse istuvas asendis.
Võistlusklassid: Ski GP (vabaklass, lubatud laialdane ümberehitus), Ski Stock (tehaseseades jetid), Ski Ltd naised (osaliselt modifitseeritud), Ski Light (tehaseseades, võimsusega kuni 85 Hj) ja Ski Junior (tehaseseades jetid, vanus 10-15 a.). Runabout klasse on sel hooajal 5: Runabout Stock (tehaseseades), Runabout Stock N/A (tehaseseades vabalthingava mootoriga), Runabout GP (vabaklass), Runabout Beginners.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles