Rattakolmapäevakud kutsuvad pedaalima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid.
Jalgratturid. Foto: Sille Annuk / Postimees

Liikumissari Meie liigume alustab ka sel hooajal Tartumaa rattakolmapäevakutega. Sari koosneb kümnest etapist.

Esimene etapp on kavas juba sel kolmapäeval, 7. mail, mil ratturid on oodatud kella 19ks Jõhvi maanteele Aovere ristmikule, vahendab veebileht meieliigume.ee. Ühise rattatreeningu viib läbi Allan Oras. Maikuus on kavas veel kolm etappi. Suvepuhkuse järel jätkuvad kolmapäevakud taas augustis.

Kõigis kontrollpunktides toimub kogunemine kell 18.45-19.00. Kavas on jalgratta ühistreening kestvusega kuni poolteist tundi. Esimesed neli rattapäevakute etappi viiakse läbi asfaltteedel, augustis ja septembris korraldatavad on aga maastikurattaetapid. Maantee-etappide kiirus sobib ka maastikurattaga sõitjatele, kinnitavad korraldajad.

Kiivri kandmine on rattasõitudel kohustuslik! Iga osaleja vastutab ise enda tervisliku seisundi ja ratta korrashoiu eest. Meie Liigume Tartumaa rattakolmapäevakutest osavõtt on tasuta ja kõikide osalejate vahel loositakse välja erinevaid auhindu koostööpartnerite poolt.

Mullu peetud rattapäevakute kümnel etapil oli kokku enam kui 500 osalejat.

Rattapäevakute kalender:

07.05 – Aovere
14.05 – Nõo
21.05 – Luunja
28.05 – Lähte
06.08 – Vooremäe
13.08 – Puhja
27.08 – Lähte
03.09 – Vapramäe
10.09 – Kambja
17.09 – Tartumaa Tervisespordikeskus.

Allikas: www.meieliigume.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles