Tänaval saab toetada erivajadusega lapsi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linna tänavatel ja suurematel üritustel müüvad noored üheeuroseid annetuspileteid, et koguda raha kultuuri-, haridus- või spordivallas silma paistnud erivajadustega eakaaslaste toetamiseks.

Andekate laste toetuseks korraldavad JCI Toomemäe ja Tartu kultuurkapital koostöös heategevaid ettevõtmisi, nagu tervisepäev, Tartu Rat Race ja palliralli.

Tänavuse Tartu Rat Race’i projektijuht Viljam Viljasoo märkis, et mullu toetati rahvusvahelisel tasemel tuntust kogunud Eesti lapsi, sel korral läheb aga kogu heategevustulu andekatele kuni 18-aastastele erivajadustega lastele, kes on oma oskustega silma paistnud.

«Me teame, et ka erivajadustega laste seas on väga andekaid, kuid sageli ei julge nad ise avaldust esitada ja nendele pööratakse ühiskonnas ka vähem tähelepanu. Siit ka üleskutse: andke meile märku, kui teate kedagi, keda me saame aidata.»

Heategevustulu läheb jagamisele nende laste vahel, kes esitavad taotluse enne 10. maid Tartu kultuurkapitali veebilehe kaudu.

Stipendiumid antakse kätte pärast heategevusjooksu algaval tänukontserdil 30. mail kell 17 Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles