Täna algab noortemalevasse registreerumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduta loomade varjupaik. Foto on illustreeriv.
Koduta loomade varjupaik. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu.

Alates täna kella 15 saab Tartu linna kodulehel www.tartu.ee/malev registreeruda noorte töömalevasse.

Töömalev on laager, mis on mõeldud 13.–18-aastastele noortele, kes soovivad  suvevaheajal kasulikult aega veeta, õppides uusi oskusi ning teenides sealjuures taskuraha.

Malevlaste tööülesanded on peamiselt kergemad heakorrastus- ja abitööd. Töökohad on näiteks raamatukogu, marjatalud, loomade varjupaik, linna või valla haljasalad, spordiväljakud ja noortekeskused. Tööpäevad kestavad tavaliselt neli tundi, erandina mõnes vahetuses kauem. Töötasu makstakse Eestis kehtiva miinimumtunnitasu alusel, mis on 2,13 eurot.

Malev pakub noortele ka tööõiguse, karjääriplaneerimise ja esmaabikoolitusi. Peale tööpäeva on plaanitud vaba aja programm: korraldatakse külaskäike päästeametisse, väljasõite, filmiõhtuid ja muud huvitavat.

Töömalevasse on oodatud kõik Tartu linna sissekirjutusega noored. Registreerimisega pikalt venitada ei maksa, sest kohad saavad üldjuhul kiiresti täis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles