Tartu teoloogia akadeemia peab lõpuaktuse Jaani kirikus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel kell 15 annab erakõrgkool Tartu teolooga akadeemia (TTA) diplomid kahele tänavusele lõpetajale, kellest üks õppis kristliku noorsootöö ja teine kristliku meedia erialal.


Lõputöid kaitsesid TTA üliõpilased 14. juunil. Kristliku noorsootöö eriala üliõpilase Marju Altmäe lõputöö teema oli «Lohusuu valla noorsootöö vaadatuna läbi Lohusuu huvikeskuse», teatas akadeemia.

Kaitstud töö paistis silma oma tugeva praktilise suunitluse poolest. Töö autor, kes on Lohusuu kooli huvijuht, saab tehtud uuringut kasutada kogu valla noorsootöö edendamisel.

Kristliku meedia eriala üliõpilase Angelika Rähni lõputöö «Eestikeelne kristlik trükiajakirjandus Eestis aastatel 1989-2004» on kooli hinnangul tänuväärne selle poolest, et kaardistab seni uurimata ajavahemikus kõik kristlikud trükiväljaanded ning  annab neist üldise ülevaate.

Kaitsmine oli mõlema üliõpilase jaoks edukas ning diplomid saavad nad kätte Jaani kirikus peetaval lõpuaktus-jumalateenistusel.

Tartu teoloogia akadeemia on 1992. aastal asutatud erakõrgkool, kus on võimalik omandada haridus hingehoidja, vaimuliku, kristliku noorsootöö ja kristliku meedia erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles