Tartus tuleb esinduslik tenniseturniir

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Sille Annuk.

Sel nädalavahetusel peetakse Tähtvere tennisekeskus Tartu lahtisi sisemeistrivõistlusi tennises. Turniiri direktori Egert Ivaski sõnul on seekordne auhinnafond võistluste ajaloo suurim.

Kavas on nii üksik- kui ka paarismäng, eraldi nii naiste kui ka meeste arvestuses. Tänu aasta alguses valminud tennisehalli laiendusele saab mängida korraga kuuel väljakul. Tartu meistrivõistlused kuuluvad esmakordselt Eesti Tennise Liidu kõrgetasemelisse täiskasvanute Grand Prix sarja, mis toob tiitlit ihalema palju tennisesõpru mujaltki.

Lõppenud nädalavahetusel peeti samas ka noorte Grand Prix kuni 14-aastastele poistele. Lisaks Eesti paremikule saabus võistlejaid Pihkvast ning Soomest. Kõrgemad kohad nii üksik- kui ka paarismängus rändasidki üle lahe.

Täiskasvanute heitlus Tartu meistritiitli ning auhindade nimel saab alguse reede hommikupoolikul. Parimate vahel läheb jagamiseks 2000 euro suurune auhinnafond.

Meeste mängud toimuvad neljal vaipkattega väljakul, naised võtavad mõõtu kõvakattel. Kel pole võimalust mängudele kaasa elama tulla, siis finaale kantakse üle ka internetis aadressil spordikanal.com.

Turniiri korraldajaks on Tartu Tennisekool, sisemeistrivõistlusi on Tähtvere Tennisekeskuses korraldatud juba üle viie aasta. Huvilised on oodatud mängudele kaasa elama terve nädalavahetuse vältel, lisas Ivask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles