Raskes joobes ema tuigerdas kahe lapsega sõidutee ääres

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinapudelid.
Viinapudelid. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Raskes joobes noor ema tuigerdas laupäeva õhtul Elvas sõidutee ääres, politsei toimetas naise kainenema ja viis lapsed edasise ohu vältimiseks lastehaiglasse.

Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus sai laupäeval kell 21.40 teate, et Elvas Kadaka tänaval liigub sõidutee ääres ilmsete joobe tunnustega naine koos kahe väga väikese lapsega, teatas Lõuna prefektuur.

Kiiresti sündmuskohale sõitnud politseipatrull tuvastas, et sõidutee ääres liikus raskes joobes 22-aastane naine oma väikelastega, üks neist nelja- ja teine vaid üheaastane. Kuna laste emal tuvastati raske joove ning ta toodi Tartu arestimajja kainenema, otsustas politsei lapsed turvaliselt koju nende isa juurde viia. Kontrollimisel ilmnes aga, et ka laste isa on alkoholi tarvitanud ning väikelapsi ei saa ka temaga koju jätta.

Et tagada väikeste laste turvalisus, palus politsei abi meedikutelt, kes  toimetasid kaks väikest last sel õhtul lastehaiglasse. Juhtunust teavitati nii lastekaitse töötajaid kui ka noorsoopolitseinikke, kes juhtumiga edasi tegelevad.

Elva konstaablijaoskonna piirkonnavanem Alik Säde tunnustas tähelepanelikku inimest, kes ei möödunud ükskõikselt sõidutee ääres tuigerdavast joobes naisest ja tema väikelastest, vaid reageeris nähtule ning teavitas koheselt juhtunust politseid.

«Kui lapsevanemad ise oma väikeste laste turvalisuse ja heaolu eest ei seisa, on politsei kohus hinnata olukorda ning otsida laste jaoks parim võimalik lahendus ning nad turvalisse kohta viia,» lisas Säde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles