Rõuge vald palub abi varaste tabamisel

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge spordiklubi ATV, mis varastati täna öösel. Politsei ja vallavalitsus ootavad masina kohta igasugust informatsiooni.
Rõuge spordiklubi ATV, mis varastati täna öösel. Politsei ja vallavalitsus ootavad masina kohta igasugust informatsiooni. Foto: Erakogu

Rõuge vallavalitsus ja Rõuge spordiklubi paluvad kõigi abi, et leida üles ööl vastu tänast vallamaja garaažist minema viidud ATV Suzuki LT-A750XP. Maastikusõiduk kandis riiklikku registreerimismärki 26 ZK.

Tumerohelist värvi 2011. aastal toodetud maastikusõiduk varastati öösel kella 0.30 ajal. Masinal on peal Rõuge spordikubi kleepsud ja esimese pakiraami peal on harja ja puhuri juhtpuldid.

Viimased ATV jäljed olid näha Nursi lähedal Kaku veski teeotsas (Kaku külas Võru-Valga maanteel, Rõuge-Võru valla piiril), teatas vallavalitsus.

Nii vald, spordiklubi kui politsei ootavad igasuguseid vihjeid kahtlasest liikumisest või tegevuses) mis võivad olla vargusega seotud. Vihje eest, mis viib varaste tabamiseni, paneb vallavalitsus välja vaevatasu.

Vihjeid võib saata tiit@rauge.ee või telefonil 517 6261.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles