Maastikuarhitektid üllatavad äkküritustega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maastikuarhitektuurikuu fotovõistluse "Piire(e) maastikus" tööd Emajõe ääres.
Maastikuarhitektuurikuu fotovõistluse "Piire(e) maastikus" tööd Emajõe ääres. Foto: Kristjan Teedema

Käes on maastikuarhitektikuu ning linnas ringi käies võib eneselegi ootamatult sattuda mõnele maastikuarhitektuuri õppivate tudengite üritusele.

Esmaspäeval näiteks korraldasid nad Tartu kesklinnas Emajõe kaldal fotonäituse ning kaasasid linlasi oma ettevõtmisse, paludes neil valida oma lemmik välja pandud 57 foto seast. Fotod otsisid nii nähtavaid kui nähtamatuid piire nii looduses kui maastikuarhitektuuris. Sama näitust saab sel kuul näha veel ka Supilinnas.

Juba neljapäeval on tudengitel kavas aktsioon Supilinna ladustatud raudsilla juures, teatab maastikuarhitektuuritudengite seltsi veebileht. Plaanis on piknik ning käepäraste vahenditega muudetakse sillakonstruktsioonid maastikuarhitektuurseks installatsiooniks.

Lisaks on plaanis 16. aprillil Küüni tänaval korraldada sündmus «Rattad õue!». 30. aprillil kogunetakse aga taas Supilinnas Kartuli ja Marja tänava rohealal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles