Politsei tabas mootorrattavargad teolt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Helistaja vihjele reageerinud politseipatrull pidas Tartus kinni kaks meest, kes püüdsid ärandada mootorratast.

Väljakutse saabus 5. aprilli hilisõhtul Tartusse Puiestee tänavale, kus kaks tumedais riietes meest lükkasid üht mootorratast maja eest minema, teatas Lõuna prefektuur.

Sündmuskohale sõitnud patrullpolitseinikud hakkasid ümbruskonda läbi vaatama ning nägid Raadi surnuaia lähistel pimedas midagi vastu helkimas. Sealt leidsidki nad mehed koos mootorrattaga.

Mehed ei osanud anda adekvaatseid selgitusi selle kohta, kelle sõiduvahendit nad parasjagu lükkavad või kuhu plaanivad nad edasi liikuda.

Samal ajal, kui politsei tuvastas ratast lükanud isikuid ja rattaomanikku, avastas viimane ise, et sõiduvahend on maja eest kadunud. Varguse ohver asus ehmunult omal jõul ümbruskonnast ratast otsima ning jõudis peagi politseisõiduki vilkurite juhatusel surnuaia juurde, kus tema sõiduvahend juba tagastamist ootas. Rattaomanik nentis kahetsusega, et oli unustanud mootorratta lukustada.

Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni alkoholijoobes 22-aastase ja 37-aastase mehe ning toimetas nad esialgu arestimajja kainenema. Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust vargust käsitleva paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles