Korteriühistuid kutsutakse osalema koristuskampaanias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu korteriühistute liit korraldab koostöös Tartu linnaga kevadise koristuskampaania «Hoolas ühistu», mis kestab tänavu 18. aprillist 20. juunini. 

Kampaania infotund on 16. aprillil kell 17 Tartu korteriühistute liidu büroos Gildi 3. Kampaanias osalemine annab ühistule võimaluse tellida kevadkoristuse ajaks soodsama hinnaga prahikonteinereid: soodushinnaga on 7- ja 10-kuupmeetrised. Eriti soodsalt saavad konteinereid tellida need kampaanias osalevad korteriühistud, kes on Tartu või Eesti korteriühistute liidu liikmed. 

«Koostöös Tartu korteriühistute liiduga korraldatud kevadised koristuskampaaniad on olnud varasematel aastatel edukad ja kutsun tänavugi kõiki linna korteriühistuid kaasa lööma. See on hea võimalus vabaneda üleliigsest kraamist ja teha korda oma koduümbrus,» ütles Tartu abilinnapea Raimond Tamm. 

Telefonil 5566 1888 saab tellida abijõudu konteinereid laadima ning keldreid ja panipaiku koristama. Kampaaniale saab registreeruda e-postiaadressil tartukyl@gmail.com või telefonil 5342 7912.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles