Galerii: Evelin Ilves andis võimlemisrühmale Diamonds üle spordipreemia

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Evelin Ilves ja kahekordne maailmameister epeevehklemises Nikolai Novosjolov külastasid täna Tartu Descartesi lütseumi, et anda üle noore sportlase preemia võimlemisrühmale Diamonds.

Võimlemisklubi Janika rühm Diamonds võitis möödunud kuul Bulgaarias toimunud rahvusvahelisel iluvõimlemisvõistlusel teise koha. Rühma kuuluvad aastatel 2000 - 2001 sündinud Tartu Descartes'i lütseumis õppivad Marleen Ereline, Marleen Viinapuu, Marleen Kääroja, Marian Roomet, Anni Liis Hoop, Hanna-Liina Sukk, Helena Seliste ja Annela Seliste. Sel aastal on rühmaga liitunud ka Trinity Liisa Lotta Kannus, Katrin Fessak ja Gled Airiin Tärn. 

Presidendi kultuurirahastust eraldatava presidendi abikaasa allfondi noore sportlase preemia toel käiski võistkond Bulgaarias. Evelin Ilves rõhutas, et just kasvamise ajal laob laps vundamendi oma tervisele, vahendas presidendi kantselei. Ühtlasi manitses presidendiproua noori alkoholi ning teistegi varitsevate ohtude eest.

Kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov ütles, et edu ei ole see, mis tabab kohe, see on pikk protsess, mis nõuab südamega tööd.

Kõik rühma Diamonds liikmed tegelevad lisaks rühmavõimlemisele ka individuaaliluvõimlemisega. Nad on oma vanusegrupi neljakordsed Eesti meistritiitli omanikud, 2013. aasta Eesti meistrid noorteklassis ning võistluse Miss Valentine kolmekordsed võitjad. Nad on saavutanud häid tulemusi ka rahvusvahelistel võistlustel.

Evelin Ilves kinkis Tartu Descartes'i lütseumile veel võimlemistundideks vajalikud topispallid.

SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu abikaasa allfondi ja Nordea panga noore sportlase preemia kevadine taotlusvoor lõpeb homme. Preemia suurus ühe saaja kohta on kuni 3200 eurot. Avaldusi saab esitada ka võistkonnapreemiale, mille suurus on samuti 3200 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles