Politsei tabas Tartu südalinnas röövlikamba

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kaarsild.
Tartu Kaarsild. Foto: Sille Annuk

Täna varahommikul pidas politsei Tartus kinni noortekamba, kes vastavalt kahtlustusele röövisid 24-aastast meest.

Väljakutse saabus Kaarsilla juurde kella 5.15 ajal. Südalinna suunas liikunud mees oli langenud nelja röövli ohvriks. Väljakutsele reageeris mitu politseipatrulli.

Asjaolude selgitamisel ilmnes, et Atlantise juures pargis tungisid neli tumedais riideis meest kallale jalakäijale, kellelt võeti vägivalda kasutades ära erinevad isiklikud esemed.

Pool tundi hiljem pidas politsei kaks kirjeldustele vastavat meest kinni teisel pool kaarsilda Vabaduse puiesteel kiirtoidukoha juures. Teine patrull pidas pisut eemal Rüütli tänaval kinni veel kaks kirjeldustele vastavat meest.

Kinnipeetute läbiotsimisel leiti nende juurest kannatanult röövitud esemed. Kannatanu tundis ära nii teda rünnanud isikud kui ka oma vara.

Kahtlusalused vanuses 17 - 20 viidi arestimajja ülekuulamisele. Tartu kriminaaltalitus alustas juhtunu uurimiseks riminaalmenetlust.

Röövi ohvriga koos liikus veel üks mees, kel õnnestus Kaarsilla peatusest võetud taksoga ründajate eest põgeneda. Tartu kriminaaltalitus palub sellel isikul politseiga ühendust võtta lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles