Kaarsilla kaarelt toodi alla magav mees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kaarsild ja Emajõgi.
Tartu Kaarsild ja Emajõgi. Foto: Lauri Kulpsoo.

Täna varahommikul kutsuti päästeamet välja Tartu kesklinna, kus Kaarsilla kaarele oli tukkuma jäänud meeskodanik.


Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel toodi hommikul kell 6.04 silla tipust alla joobetunnustega meesterahvas, kes anti üle politseile.

Päästekeskuse kriisireguleerimisbüroo juhataja Arvi Uustalu sõnas, et üks härra, vanuses 30-40, oli sillakonstruktsiooni ülemisse tippu tukkuma jäänud. Päästjad püüdsid teda äratada, kuid mees ei reageerinud.

Raske unega mees toodi kanderaamiga sillalt alla. Politsei saabudes ta korraks virgus ning avaldas soovi koju minna. Politsei pidas tema seisundit tänaval liiklemiseks siiski pisut ohtlikuks ning võttis mehe kaasa, et ta saaks kaineneda kuivas katusealuses ruumis.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarev märkis, et 32-aastane Tanel toimetati arestimajja ning talle vormistati väärteoprotokoll avalikus kohas joobes oleku paragrahvi alusel. Reede lõuna paiku mees lahkus arestimajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles