Lai tänav asendab Kroonuaia tänavat pühapäevast

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lai tänav oli viimati kahesuunaline Kroonuaia tänava remondi ajal.
Lai tänav oli viimati kahesuunaline Kroonuaia tänava remondi ajal. Foto: Priit Mürk

Augusti keskpaigani kestma plaanitud sajuveetorustiku ehituse tõttu sulgub pühapäeva hommikul sissepääs Kroonuaia tänavasse Emajõe-Kroonuaia ristmikult. Üheks päevaks kaob ka parempöörde võimalus Emajõe tänavasse.


Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse peaspetsialist Toomas Henno ütles, et esmaspäeval saab taas teha ka parempööret Emajõe tänavasse. Kroonuaia tänav lõigus Emajõe-Oa jääb aga liiklusele suletuks umbes 7. juulini. Sel ajal on siiski võimalik parempööre Oa tänavast Kroonuaia tänavasse.

Tallinna-suunalised ümbersõidud käivad Laia tänava kaudu, mis on augusti keskpaigani kahesuunaline. Laial tänaval kehtivad uued parkimispiirangud.

Linnaliinibussid 6 ja 8 sõidavad kesklinnast väljuval suunal marsuudil Vabaduse-Lai-Jakobi jne. Liin number 16 kulgeb marsruudil Vabaduse-Lai-Jakobi-Tähtvere-laululava parkla jne. Liinibuss 16a sõidab marsruudil Narva maantee-Vabadussild-Lai-Jakobi jne.

Bussid ei läbi Palmihoone, Kroonuaia, Kloostri, Herne, Piiri ning Meltsiveski peatust. Ajutine Palmihoone peatus tuleb Vabaduse puiesteele Emajõe Kooli vastu, Kloostri peatus Laiale tänavale Kloostri ristmikust Toome poole, Herne peatus Tähtvere tänavale Marja tänava ristmiku juurde ning Piiri peatus Tähtvere tänavale Piiri ristmiku juurde.

Liinil 16a asub ajutine Meltsiveski peatus Vene tänava ringristmikul ning Palmihoone peatus Laial tänaval botaanikaaia sissepääsu juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles