Kunstikoolid kruiisivad Tartus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kõrgema kunstikooli maalingute osakond korraldab tänasest 4. aprillini galeriis Noorus rahvusvahelise seminari-töötoa «Kruiis Tartu», milles osalevad  üliõpilased ja õppejõud viiest kõrgkoolist.

Nädala jooksul tutvustatakse osalejatele Tartut, korraldatakse aruteluõhtuid nüüdiskunsti arengutest ja valmistatakse «Kruiis Tartu»-teemaline teos, mida eksponeeritakse galeriis Noorus.

Seminari-töötoa esimeses etapis vaatlevad osalejad kohalikku keskkonda, teise osana toimuvas õhtuses vestlusringis tutvustavad, põhjendavad ja selgitavad osalejad oma ideid ka teistele ja kolmas etapp on teose loomine ja ühisnäituse ettevalmistamine. Näitus avatakse reedel, 4. aprillil kell 17.

Töötoas ja näitusel «Kruiis Tartu» osalevad Saimaa rakenduskõrgkool Soomest, Läti ja Eesti kunstiakadeemia, Tartu ülikool ja Tartu kõrgem kunstikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles