Algab linnasprindi hooaeg

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnasprint.
Tartu linnasprint. Foto: Allikas: EMÜ SK

Aastatega üha enam populaarsust kogunud linnasprindi sari alustab kaheksandat hooaega Tartu Raekoja platsil 26. märtsil kell 16.30.

Euroopa suurima linnatingimustes peetava paarisorienteerumisvõistluse eelregistreerimine tõotab osavõtjarekordeid, kinnitas ürituse peakorraldaja Eesti Maaülikooli spordiklubi spordijuht Tauri Tilk. «Kuna iga aastaga on järjest enam kasvanud Linnasprindi populaarsus perede seas, siis otsustasime sel aastal avada eraldi ka perede võistlusklassi,» rääkis Tilk.

Esimene etapp on suundorienteerumine, mille kaheksa kohustuslikult läbitavat kontrollpunkti asuvad Tartu vanalinnas ja Toomemäel. Orienteeruvalt kolme kilomeetri pikkune rada on jõukohane igas vormis ja vanuses inimestele, leidis Tilk.

Tartus on etapid kavas veel maikuus ning oktoobris. Mullu laienes sari Tallinnasse, kus sellel aastaö on kavas kaks etappi: 16. aprillil ja 24. septembril. Esmakordselt on osavõistlus kavas ka Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles