Ühe õhtu restoranis kokkavad noored

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 2. aprillil kell 18 avab kutsehariduskeskuse restoranis uksed ühe õhtu restoran Kevade Kutse. Neljakäigulise õhtusöögi menüüs kohtuvad kohalik tooraine ja kevadest inspireeritud kokakunst.

Ühe õhtu restorani menüü ja teostuse eest seisavad noored kokad KK12 rühmast, kus õpivad teiste seas ka 2013. aasta noorkoka võistluse pronksmedalist Kristiina Rauba ja 2014. aasta tegija konkursi restoraniteeninduse võitnud Karl Verlin. Noori kokki juhendab Õnnela Muuga.

Muu hulgas pakutakse räimetartari suitsutatud vutimuna, küpsetatud kirsstomati ja ürdivinegretiga, madalal temperatuuril küpsetatud veiseantrekooti Béarnaise’i kastme, küpsetatud pastinaagi ja röstitud šalottsibulatega ning peti-kamatarretist mustasõstrakastme ja marineeritud paradiisiõuntega.

Piiratud arv pääsmeid hinnaga 25 eurot on eelmüügis Tartu kutsehariduskeskuses (Kopli 1d). Kohta saab reserveerida tel 7361 895 või maris.room@khk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles