Leinarühm pakub abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Maarja koguduses alustab 2. aprillil tööd leinarühm. Sellega kutsutakse liituma täiskasvanuid, kes on hiljuti üle elanud lähedase inimese surma.

Tegevus on kavandatud eneseabirühmana, mille eesmärk on leida väljapääs leinaja raskest hingeseisundist. Rühma juhendavad hingehoidjad Lea Saar ja Raili Hollo.

Lein on isiklik ja tavaliselt tuleb inimesel selle raskusega üksi toime tulla. Leinajat on võrreldud pimedal teel oleva, rasket kandamit tassiva inimesega, kes vaarub oma koorma all, kukub mõnikord, tõuseb ja püüab vaevatuna edasi minna. Leinatöö ülesanne on olla sellele teelolijale valgustuseks ja toeks, aidata orienteeruda kaotusvalus ning leida uusi lähtekohti ja võimalusi tuleviku jaoks.

Tartu Maarja kogudus asub aadressil Õpetaja 5, Tartu. Leinarühmaga liitumine on tasuta, kuid vajalik on varem registreeruda. Soovijad saavad infot telefonil 554 8206 või e-aadressil tartu.maarja@eelk.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles