Rannu kooli direktoriks sai Ardi Küünal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardi Küünal.
Ardi Küünal. Foto: Kristjan Teedema

Direktor Matti Orava teisele töökohale suundumise järel koolijuhi konkursi välja kuulutanud Rannu vald valis ametikohale varem Luunja keskkooli juhtinud Ardi Küünla.

Rannu vallavanema Maano Koemetsa sõnul kandideeris neli inimest, kelle seast konkursikomisjon tegi valiku 20. märtsil pärast vestlusvooru. Alates 24. märtsist ongi Rannu koolis tööl uus direktor.

Ardi Küünal on lõpetanud Tartu ülikooli koolikorralduse magistrantuuri 2007. aastal ja töötas aastatel 2008–2014 Luunja keskkooli direktorina.

Eile, oma esimesel tööpäeval, tutvus direktor kooli ja kollektiiviga. «Mul on väga hea meel, et saime Rannu kooli juhtima kogemustega noore koolijuhi, kellel on selge visioon, milline peab olema üks hea põhikool,» rääkis vallavanem.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles