Motomehed peibutavad messil uudismudelitega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Kaks nädalat tagasi oli maailma esmaesitlus ning kolm päeva tagasi jõudsid nad Eestisse, tutvustas Harley Davidsoni mootorrattaid Eestisse importiv Imre Laheäär kuulsa firma tuliuusi mudeleid. Teiste seas toob ta Tartusse Motoexotica messile vaatamiseks välja ka kolmerattalise Harley.

Pea sama väärikaks sõiduvahendiks kui Harley Davidson peetakse Indias kokku pandavat Royal Enfieldi (pildil esiplaanil). Neid masinaid importiva Motohobi OÜ juhi Marek Kärneri (pildil) sõnul on Enfieldi mudel püsinud tootmises muutumatuna juba 1964. aastast. Ostjaist pole tal puudust tänu soodsale hinnale ja ilusale välimusele.

Paljudele tuleb ilmselt üllatusena, et suuri ja mugavaid reisimootorrattaid tootev BMW on juba paar aastat sõitnud maailma ringrajasarjades. Nii tutvustabki United Motorsi Tartu esinduse juht Andres Räim luksuslike maanteekulgurite kõrval ka kiireid baike.

Neid ning paljusid teisi uuemaid ja vanemaid mootorrattaid, lumesaane ja maastikukulgureid saab uudistada tänasest pühapäevani Tartu näituste messikeskuses motomessil Motoexotica.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles