Piltuudis: raeplatsile kerkis lumest Villem

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülikooli kultuuriklubi püstitas Raekoja platsile kevadpäevade maskoti Villemi lumest skulptuuri. Maksma ei läinud see midagi.
Ülikooli kultuuriklubi püstitas Raekoja platsile kevadpäevade maskoti Villemi lumest skulptuuri. Maksma ei läinud see midagi. Foto: Kertu Saar

Eile hilisõhtul ootamatult saabunud lumesadu andis talverõõmudele uue hoo sisse. Tudengite kevadpäevi korraldav ülikooli kultuuriklubi leidis sajust käepärase võimaluse meenutada tartlastele, et Tartu kevadpäevadeni on jäänud kõigest kuu ja nädal.

Kevadpäevade meediajuht Triin Kand märkis, et tudengite kevadfestivali ettevalmistused on täies hoos. Muu hulgas pandi saabunud lumemöllu puhul Raekoja platsile püsti Lume-Villem, kes valvab linna ja ootab kevadet.

Skulptuuri ehitamisega alustasid klubiliikmed pärast tihedama lumesaju lõppu, kella 23.30 paiku. Valmis sai taies umbes kella 1.15 paiku juba uuel päeval, lisas Kand. «Tahtsime hommikuks valmis saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles