Selgub parim tervisliku salati pakkuja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Parem Elu Koolitused ja Eesti Ettevõtlike Noorte Koja eestvedamisel valitakse sel kevadel Tartus välja parim tervislikku salatit pakkuv söögikoht.

10. märtsist 6. aprillini pakuvad kuus toidukohta oma menüüs vitamiinirikkaid salateid. Kõigil huvilistel on võimalik neid toite hinnata ja osaleda auhinnaloosis.

Valimises osalevad Blackberry restoran-lounge, Vilde tervisekohvik,  kohvikud Kapriis, Shakespeare ja Truffe ning lokaal Suudlevad Tudengid.

Parima salati valimiseks tuleb külastada vähemalt kolme konkursil osalevat Tartu toidukohta, maitsta seal mõnd erimenüüsse kuuluvat salatit ja küsida endale loosikupong. Kolmest külastatud toidukohast tuleb valida oma lemmik, kirjutada lemmiksalatikoha nimi loosikupongile ja anda see teenindajale.

Tartu parim salatikoht kuulutatakse välja tervisepäeval, 12. aprillil. Lisainfot leiab internetist tervisepaev.paremelu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles