Tartu parim teenindaja töötab raeplatsi nurgapoes

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese koha sai Krista Treier (keskel), kes töötab kaupluses  Eva Boutique. Teisele kohale tuli Margit Tali (paremal), kes on Pühajärve restorani vahetusevanem, ning kolmanda koha teenis välja Julija Kulakovs­kaja, kes töötab aktsiaseltsis Elion Ettevõtted vanemkonsultandina.
Esimese koha sai Krista Treier (keskel), kes töötab kaupluses Eva Boutique. Teisele kohale tuli Margit Tali (paremal), kes on Pühajärve restorani vahetusevanem, ning kolmanda koha teenis välja Julija Kulakovs­kaja, kes töötab aktsiaseltsis Elion Ettevõtted vanemkonsultandina. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtul selgusid raekojas kolm tänavust paremat Tartu teenindajat.

Esimese koha sai Krista Treier (keskel), kes töötab kaupluses  Eva Boutique. Teisele kohale tuli Margit Tali (paremal), kes on Pühajärve restorani vahetusevanem, ning kolmanda koha teenis välja Julija Kulakovs­kaja, kes töötab aktsiaseltsis Elion Ettevõtted vanemkonsultandina. Kui võistlus eelmisel nädalal veebivoorudega algas, oli osavõtjaid 101.

Parima teeninduse võti on võitja Krista Treieri meelest selles, kui suudad kliendiga suhtlemisse anda midagi oma südamest. «Kui klient seda tajub, on ta õnnelik,» sõnas Treier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles