Miks venib kahe söögikoha avamine?

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aprillis välja saadetud pressiteate järgi, mis kandis pealkirja «Varsti naudivad tartlased uusi maitseid», pidi Cinamoni Tartu kinokeskuse juures maikuus avatama kaks uut söögikohta – La Strada ja Cafe Kubu. Miks ei ole need söögikohad veel avatud?


Vastab Maret Kaur, Cinamoni Tartu kino juhataja:

Cafe Kubu avab uksed peagi, sisekujundus on tehtud, peaaegu kõik on avamiseks valmis. La Stradaga on koostöö meie initsiatiivil praeguseks lõppenud ja oleme sellele restoranile kavandatud pindade üle alusta-nud läbirääkimisi uue partneriga.

Põhjus, miks me lepingu üles ütlesime, on väga lihtne: teine pool ei täitnud õigeks ajaks oma kohustusi. Cinamonile on kõige olulisem, et kinokülastus oleks tartlastele positiivseks elamuseks, ja meie siht on saada parim partner, kes seda eesmärki aitab täita. Oleme lati kõrgele seadnud ja hoiame seda seal.

Mida võiks tõlkes tähendada Cafe Kubu?

Vastab Aire Veskimäe, suhtekorraldusbüroo PRB projektijuht: Cafe Kubu hakkab pakkuma kohvielamusi nii traditsiooniliste kohvijookide kui ka unikaalsete kohvikokteilidega.

Täpsustasime seda nime Cafe Kubu inimestega Leedus, sest tegemist on Leedu kohvikuketiga, ning siin on vastus: kubu on leedukeelne matemaatiline mõiste «kuup». Sõna-sõnalt võiks siis Cafe Kubu tõlkida Kohvik Kuubis, mis viitab kohviku kolmele funktsioonile: kohv, kunstigalerii ja sündmused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles