Tartu meistriks ratsutamise kahevõistluses tulid Hõim ja Reinmägi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu meistriks kahevõistluses tuli Erkki Hõim hobusel Onyx.
Tartu meistriks kahevõistluses tuli Erkki Hõim hobusel Onyx. Foto: Külli Tedre

Lõppenud nädalavahetusel peeti Saksa ratsakoolis Tartu linna avatud meistrivõistlusi kahevõistluses. Meistritiitlid võitsid täiskasvatnute hulgas Erkki Hõim ning noorte vanuseklassis Heliis Reinmägi.

Tartu meistrivõistluste medalid jagati täiskasvanute klassis tasemel Raske 110 ja noorteklassis tasemel Keskmine 100, teatas Eesti Ratsaspordi Liit. Samadel tasemetel olid kavas ka avatud klassid.

Tartu meitriks täiskasvanute arvestuses tuli kogenud kolmevõistleja Erkki Hõim hobusega Onyx. Võistluspaari tulemuseks kujunes 46.1 miinuspunkti.

Hõbemedal läks Kertu Reimannile hobusel Pincerton, pronksmedal Getlin Laanistele ratsul Siofor.

Hõbemedal saavutati tulemusega 47.9, pronksmedal tulemusega 56.2 miinuspunkti. Samad paarid võtsid esikolmiku ka avatud arvestuses.

Noorteklassi kuldmedali võitis Heliis Reinmägi hobusel Wapper S ning seda tulemusega 56.8 miinuspunkti. Hõbemedal läks Anna-Liis Raudsepale hobusel Bingor, pronks Deily Aulile ratsul Pardoon.

Tasemel Keskmine 100 erines avatud arvestuse paremusjärjestus medalistidest. Kui kuldmedalist Reinmägi lõpetas teisel kohal, siis võitjaks osutus sarnaselt raskeima klassiga Erkki Hõim hobusel Cadium. Kolmandale kohale jõudis Kerstin Valdsalu ratsul Parys.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles