Galerii: Tartu talisuplejate möll Anne kanalis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba teist korda korraldasid Tartu taliujujad vabariigi aastapäeva puhul oma pingviinide paraadi. Soe kevadine ilm meelitas ujujate ja vigursuusatajate etteasteid vaatama nii palju rahvast, et Anne kanali jää vajus ning peale tekkis korralik veekiht.

Midagi ohtlikku siiski ei juhtunud ja kellelgi ei tulnud ootamatult suplema minna. Paljud kastsid end küll esmakordselt elus külma vette, kuid täiesti vabatahtlikult. Suurem osa ujujatest oli talisuplust siiski ka varem proovinud ning 50 meetri läbimine jääkülmas vees polnud neile just suur eneseületus.

Ujujate kõrval panid oma hüppetrampliini püsti ka vigursuusatajad. Nende jääle paigaldatud plastmasstoru alt lõigati samuti jää lahti, et trikid dramaatilisemad paistaksid. Teiste seas näitas oma oskusi ka Eesti viimaste aastate kuulsaim freestyle-suusataja Kelly Sildaru, kes käis pärast suusaetteasteid esimest korda elus ka ise jääaugus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles