Terve Tartu jäi mõneks ajaks toasoojata

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töölised parandasid eile õhtul Tartus Aleksandri tänaval purunenud peatrassi.
Töölised parandasid eile õhtul Tartus Aleksandri tänaval purunenud peatrassi. Foto: Tiina Kama

Suur peatrassi avarii täna hommikul peatas mõneks ajaks terve Tartu linna kütmise. Küttefirma Fortum on täna päev otsa avariid likvideerinud ning enamik maju saab kütte tagasi õhtul kella 17-18 paiku.

Anne Soojus AS juhatuse esimees Margus Raud kinnitas, et küttetoru avarii leidis aset Aleksandri tänaval. Kuum vesi pääses torust välja, kuid jäi enamasti soojakünasse ning tänavale ei tunginud. Küll märkasid mõned Aleksandri tänava elanikud, et keldrisse ilmus vesi.

Raua kinnitusel on leke kaugküttevõrgus leitud ning järk-järgult käivitatakse taas linna soojavarustus. Lõunaks said sooja tagasi pea pooled Fortum Tartu klientidest. Õhtuks peaks toasoe olema tagasi enamikes Tartu majades. Raua sõnutsi võivad 17 klienti jääda soojavarustuseta kauemaks. Nende majade esindajatega võetakse Fortumi poolt otse ühendust.

Katkestuse likvideerimise kohta on jooksvalt info üleval Fortum Tartu kodulehel www.fortumtartu.ee.

Fortum Tartu vabandab oma klientide ees kõigi ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles